SİSED ile SİAD  Başkanları buluştu

SİSED ile SİAD  Başkanları buluştu

29.07.2024 11:51:54

Silivri Servisçiler Derneği Başkanı Cihan Tuncel, geçtiğimiz hafta Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş'ı ziyaret etti.

Silivri Servisçiler Derneği Başkanı Cihan Tuncel, Silivri SİAD Başkanı ve aynı zamanda Çağ Kabara Yönetim Kurulu Başkanı olan Hakan Kocabaş'ı ziyaret ederek, derneklerinin yeni yönetim dönemi ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında Kocabaş, Silivri Servisçiler Derneği'nden aldığı hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm dernek üyelerine selamlarını iletti.
Tuncel, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Silivri SİAD Başkanı ve Çağ Kabara Yönetim Kurulu Başkanı olan Hakan Kocabaş bizden aldığı servis hizmetinden memnuniyetlerini belirterek tüm üyelerimize selam iletti. Yeni yönetim dönemimizdeki yol haritamız ve hedeflerimiz konusunda bilgi verdik. Tecrübelerinden ve hoş sohbetinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.
Görüşmede, Silivri'deki sanayici ve iş adamlarıyla daha yakın iş birliği içerisinde olma ve hizmet kalitesini daha da artırma konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Kocabaş, derneğin yeni yönetimine başarılar dileyerek, iş birliği ve destek mesajlarını iletti.
Bu ziyaret, Silivri Servisçiler Derneği'nin sanayi ve iş dünyası ile ilişkilerini güçlendirme yolundaki önemli adımlarından biri olarak değerlendirildi.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP